Aktivitetspresent

Att ge bort en aktivitetspresent är alltid en uppskattat gest och en perfekt gåva oavsett person eftersom den kan skräddarsys till varje individ. Här på Joycard kan du bläddra bland många härliga upplevelser och välja något du tror kommer att passa. Vi har anpassat vårt stora utbud för alla intressen så du kan utan problem hitta en aktivitetetspresent för alla smaker och åldrar. Om du ska ge bort en present till någon du inte känner så väl, kanske en kollega eller avlägsen släkting, finns också alternativet att köpa ett presentkort att ge bort på en upplevelse. På så vis kan personen själv välja den aktivitet han eller hon skulle vilja vara med om och du kan vara säker på att aktivitetspresenten blir uppskattad.

En aktivitetspresent för alla tillfällen

Tillfällena är många på året när man kanske vill uppvakta någon med en present – julafton, födelsedagar, mors dag, fars dag, alla hjärtans dag eller kanske bara för att visa tacksamhet eller att du tänker på någon. Listan kan göras lång och det är inte så konstigt att fantasin tryter när tillfället kommer då brorsan ska ha en present för tredje gången det året. Idag har vi dessutom stora möjligheter att själva köpa det vi vill ha eller behöver, när vi vill ha det eller behöver det. Det gör att det blir ännu svårare att komma på något bra att ge bort och lösningen stavas aktivitetspresent. De materiella prylarna tenderar att vara kul en kort stund men kommer oftast inte till större användning under en längre tid och glöms dessutom ofta bort i djungeln av andra saker vi köper eller får. Det finns helt enkelt inte tid eller tillfälle att använda alla de där tröjorna, prydnadskuddarna, köksredskapen eller spelen. En aktivitetspresent innebär ofta att man får ett härligt minne att ta med sig samtidigt som upplevelsen i sig är mycket uppskattad.

Hitta en perfekt aktivitetspresent hos oss

Här på Joycard kan du hitta en aktivitetspresent för både den femtonåriga adrenalinjunkien såväl som den äldre livsnjutaren – eller tvärtom! I vårt stora sortiment har vi samlat något för alla smaker och intressen, av både stor och liten kaliber. Vi har många upplevelser för antingen en eller två personer där du alltid kan lita på att alla aktiviteter håller hög kvalitet från seriösa och bra leverantörer. I utbudet kan du välja bland saker som:

  • Spökvandring för två. En skrämmande paus i vardagen för den som känner att skräckfilm inte räcker till längre. Ni får uppleva skrämmande inslag och historier som präglas av legender, mord och spöken i kusliga miljöer i Stockholms Gamla Stan. En aktivitetspresent som fungerar utmärkt i sig själv eller med en avslutande trerättersmiddag efteråt – självklart på en restaurang som sägs vara hemsökt…
  • Fotbollsmatch för två. Många har ett lag de håller på, men hur ofta går de och ser favoritklubben spela? Se till att fotbollsfantasten får uppleva fotbollens folkfest, jubel och vinnaryra som den verkligen bör erfaras och inte bara framför TV:n – kanske något för den nyinvigna unge fotbollssupportern?
  • Spa. Säg den som inte gillar att koppla av och bli ompysslad! Spa är en aktivitetspresent som med all säkerhet är uppskattad bland både män och kvinnor, unga som gamla. Vi behöver alla få ta det lugnt då och då och du kan välja mellan massage, hudvård eller andra spa-behandlingar. I de stressiga miljöer många lever i idag är det en populär upplevelse bland de allra flesta och ett säkert kort för dig som ska ge bort presentkortet.
  • Restaurang för två. Äta bör vi annars dör vi, som man ju säger. Och då kan vi ju lika bra se till att göra det till en härlig matupplevelse! Denna aktivitetspresent tillåter dig att själv välja om det ska vara buffé, middag eller brunch på en restaurang som du själv väljer utifrån smak och tycke. Här finns det tillfälle att verkligen prova något nytt och kanske hitta en ny favoriträtt på menyn – självklart ihop med trevligt sällskap.
  • Racing. Upplev racing när den är som bäst! Låt den motorintresserade få uppleva verklig spänning, puls, krockar och folkfesten kring racing, något som ofta är en “en gång i livet-upplevelse”. Du och en vän går och ser racing när den är som bäst på Scandinavian Touring Car Champion där eliten gör upp om pallplatserna. En mäktig och minnesvärd aktivitetspresent!
  • Andra aktiviteter, så som bowling, chokladprovning, go cart, stadsvandring eller kanske kajakpaddling för den naturfrälste. Utmärkt aktivitetspresent för livsnjutaren som vill göra något kul med en när och kär person.

Totalt finns det cirka 350 upplevelser att välja bland här på på Joycard, så valmöjligheterna är stora med andra ord. Att ge bort en aktivitetspresent är dessutom ett utmärkt tillfälle för en person att testa någonting helt nytt som han eller hon kanske funderat på att göra tidigare och aldrig kommit till skott för att testa, men där chansen nu uppenbarar sig. Att uppleva något tillsammans med någon annan skapar ofta minnen för livet, varför en aktivitetspresent är så pass värdefullt och uppskattat jämfört med en materiell present i samma summa. Det är dessutom enkelt att köpa aktivitetspresenter på Joycard. Du gör det snabbt, enkelt och bekvämt direkt online men skulle du vara på språng och snabbt behöva en bra present finns Joycard också på bland annat 7-Eleven, Pressbyrån och utvalda ICA och Hemköpbutiker.

Jobbar du på ett företag och gärna vill belöna dina kollegor, leverantörer eller samarbetspartners? Då är aktivitetspresent en bekväm och alltid uppskattad gåva och våra företagsanpassade produkter kan effektivt kommunicera ditt företags budskap vid flera tillfällen. Är du företagare och intresserad av att samarbeta med oss kring en aktivitetspresenter är det bara att höra av er. Vi söker ständigt nya arrangörer!

Har du bestämt dig – är det en aktivitetspresent som får äran att hamna under granen till jul eller vara anledningen till mammas förtjusning på mors dag? Då gratulerar vi till ett bra val av gåva, som både är kul att ge bort och lika uppskattat att ta emot. Titta igenom vårt stora utbud här på hemsidan, för att sedan lägga din beställning snabbt tryggt och enkelt. Välkommen till Joycard!