Aktivitetspresent Märsta

Letar du efter en bra aktivitetspresent i Märsta att ge bort? Här på Joycard hittar du en rad uppskattade aktiviteter för alla smaker och intressen – välj och vraka bland 350 olika upplevelser!

Det blir alltmer populärt att ge bort upplevelser i present och det är inte svårt att förstå varför. De är minnesvärda, roliga att få, kommer till användning och personen som får aktivitetspresenten har den garanterat inte redan. För en romantisk aktivitetspresent till tjejen eller killen är en middag för två perfekt, och du som vill ge kompisen en spännande paus i vardagen kan ge bort en spökvandring. Dessutom har vi snabba bilar, fotbollsmatch för två och spabehandlingar i vårt sortiment, för att nämna några typer av aktiviteter. Det är en perfekt gåva oavsett tillfälle och person eftersom den anpassas efter varje persons intresse, där mottagaren dessutom får vara med och välja exakt vilken upplevelse han eller hon helst vill ta del av. På så vis kan du alltid lita på att en aktivitetspresent blir uppskattad och kommer väl till användning.

Oavsett vilken aktivitetspresent i Märsta du bestämmer dig för kan du lita på att vi alltid samarbetar med seriösa och kvalitativa leverantörer, för en maximalt bra upplevelse. Du handlar den enkelt online här på vår hemsida och får hem den snabbt, enkelt och bekvämt. Du kan också hitta en aktivitetspresent i Märsta från Joycard på utvalda ICA och Hemköpbutiker samt Pressbyrån och 7-Eleven, så den ultimata presentlösningen är aldrig långt borta med andra ord.

Populära upplevelser & aktiviteter!

En härlig fikastund för två på utvalda caféer.

Fika för två

Spökvandring i Gamla Stan

Spökvandring

Restaurangbesök för två med smak av världen.

Middag för två

Lyxig middag för två personer på någon av Sveriges bästa restauranger.

Lyxmiddag för två

En månads medlemskap hos Nordic Wellness.

Träna på gym!

Jorden runt för dina smaklökar

Vinprovning

Tag med en kompis på en av AIKs hemmamatcher på Hovet.

Matchbiljetter AIK Hockey

Restaurangbesök för två med smak av världen

Asiatiskt för två