Aktivitetspresent i Skövde

Vill du hitta en bra aktivitetspresent i Skövde att ge bort i gåva? Här på Joycard kan du hitta många olika typer av upplevelser att ge bort och i vårt sortiment har vi samlat något som passar alla smaker och personligheter. Vad sägs om ett trevligt restaurangbesök, en spännande spökvandring eller en avkopplande spa-behandling?

En aktivitetspresent är en smart och alltid uppskattat present att ge bort till någon eftersom personen får chans att själv vara med och välja upplevelse. Den är dessutom kul att ge bort och levererar ofta något mer minnesvärt en en vanlig materiell gåva för samma summa och är något som definitivt kommer till användning. Vi har ungefär 350 olika upplevelser att välja bland, så chansen är stor att du hittar en perfekt aktivitetspresent i Skövde oavsett om det är mamma, syrran, killen eller kollegan som ska uppvaktas.

Idag är det så lätt att köpa det vi vill ha eller behöver men när det kommer till att testa på nya saker och uppleva något nytt är det inte lika lätt att komma till skott. Just därför är en aktivitetspresent i Skövde en så bra grej eftersom du får möjlighet att testa på något han eller hon kanske aldrig tagit tag i annars. Du köper det snabbt, enkelt och bekvämt direkt här på vår hemsida där du också kan läsa mer om alla upplevelser som erbjuds. Skulle du vara på språng går det bra att kila in på Pressbyrån eller 7-Eleven, Joycard finns där också.

Populära upplevelser & aktiviteter!

En härlig fikastund för två på utvalda caféer.

Fika för två

Spökvandring i Gamla Stan

Spökvandring

Restaurangbesök för två med smak av världen.

Middag för två

Lyxig middag för två personer på någon av Sveriges bästa restauranger.

Lyxmiddag för två

En månads medlemskap hos Nordic Wellness.

Träna på gym!

Jorden runt för dina smaklökar

Vinprovning

Tag med en kompis på en av AIKs hemmamatcher på Hovet.

Matchbiljetter AIK Hockey

Restaurangbesök för två med smak av världen

Asiatiskt för två