Aktivitetspresent i Södertälje

På Joycard har du goda möjligheter att hitta en perfekt aktivitetspresent i Södertälje. Vem du än söker en gåva eller present till så är en aktivitetspresent alltid en bra lösning – en uppskattad gest för alla och som är lika rolig att ge bort som att få. Vi har anpassat vårt utbud efter alla typer av smaker och intressen – här finns många olika upplevelser att välja mellan. Så oavsett om det är svärmor som fyller år eller lillbrorsan som inte vet vad han önskar sig finns det med all säkerhet något som passar dem här. Vad sägs om ett härligt restaurangbesök, en skön spaupplevelse eller actionfylld dag med racing?

En aktivitetspresent ger dig möjlighet att dela en trevlig upplevelse med någon annan, något som skapar ett minne för livet och gör det mer betydande och uppskattat än en materiell present för lika mycket pengar. Hur många gånger har du själv inte fått någon pryl som förblir oanvänd eller glöms bort alldeles för fort? Nu för tiden har vi dessutom så lätt att själva köpa det vi behöver när vi behöver det, så det är lätt att fantasin tryter när det är dags att köpa en present. Lösningen stavas aktivitetspresent där mottagaren själv får vara med och välja. Smart, va?

För dig som är i farten finns Joycards aktivitetspresent i Södertälje att köpa på Pressbyrån, 7-Eleven och utvalda Hemköp och ICA-butiker. Du som är ute i god tid inför jul eller födelsedag kan snabbt och enkelt beställa ett presentkort direkt online hos oss. Välkommen!

Populära upplevelser & aktiviteter!

En härlig fikastund för två på utvalda caféer.

Fika för två

Spökvandring i Gamla Stan

Spökvandring

Restaurangbesök för två med smak av världen.

Middag för två

Lyxig middag för två personer på någon av Sveriges bästa restauranger.

Lyxmiddag för två

En månads medlemskap hos Nordic Wellness.

Träna på gym!

Jorden runt för dina smaklökar

Vinprovning

Tag med en kompis på en av AIKs hemmamatcher på Hovet.

Matchbiljetter AIK Hockey

Restaurangbesök för två med smak av världen

Asiatiskt för två