Aktivitetspresent i Tumba

Här på Joycard kan du hitta prisvärda och uppskattade aktivitetspresenter i Tumba. Det är en perfekt gåva att ge bort när du har svårt att klura ut ännu en present till någon som redan verkar ha allt. Det är svårt att köpa gåvor att ge bort nu för tiden eftersom vi själva kan köpa det vi vill ha i så stor utsträckning. Och en fin, symbolisk present i all ära, men hur kul är det att ge bort något som oftast glöms bort ändå?

Genom att ge någon en aktivitetspresent kan du vara säker på att din gåva inte glöms bort, utan tvärtom ger en rolig och minnesvärd upplevelse som hänger med länge. Fördelen är dessutom att den ofta är lika rolig att ge bort som att få. I vårt sortiment har vi samlat upplevelser som passar både unga, gamla, lugna och äventyrslystna personer. Det fina är att personen som får aktivitetspresenten själv kan vara med och välja exakt vilken upplevelse han eller hon vill ta del av. Smart, va?

I vårt utbud hittar du cirka 350 olika upplevelser, så valmöjligheterna är stora. Vi har bland annat racing, middag för två, spabehandlingar och fotbollsmatch för två – för att nämna några aktiviteter. Du kan enkelt och bekvämt köpa en aktivitetspresent i Tumba direkt här på vår hemsida. Kolla igenom sortimentet, bestäm dig och beställ.

På språng? Kila in i närmsta Pressbyrån eller 7-Eleven, Joycard finns där också. Den ultimata presenten är aldrig långt borta!

Populära upplevelser & aktiviteter!

En härlig fikastund för två på utvalda caféer.

Fika för två

Spökvandring i Gamla Stan

Spökvandring

Restaurangbesök för två med smak av världen.

Middag för två

Lyxig middag för två personer på någon av Sveriges bästa restauranger.

Lyxmiddag för två

En månads medlemskap hos Nordic Wellness.

Träna på gym!

Jorden runt för dina smaklökar

Vinprovning

Tag med en kompis på en av AIKs hemmamatcher på Hovet.

Matchbiljetter AIK Hockey

Restaurangbesök för två med smak av världen

Asiatiskt för två