Advanced Skin Care

Advanced Skin Care är Göteborgs första avancerade hudvårdsklinik där medicinska behandlingar fördjupar sig i kostens betydelse. Här behandlas alla typer av hudproblem och du får hjälp med att skapa goda, hälsosamma förutsättningar för en frisk och strålande hud. Här utförs alla slags behandlingar inom hudvård och fotvård, samt behandlar återkommande hudproblem.

Här erbjuds kunderna ett stopp på vägen mellan en stressig arbetsdag och privatlivet där du får en stund för återhämtning och ny styrka som bevarar din hud och kropps resurser.

Visionen och ambitionen är att se varje individ och dess specifika behov och få upp ögonen hos människor om att inse sitt eget potential och värdesätta sig själv, och sin kropp för att fungera optimalt. Kost och näring samt vårt levnadssätt påverkar kropp och hud i större utsträckning än vad vi tror, och det är tyvärr alltför vanligt med återkommande hudbesvär idag. Besvär som lätt kan undvikas med rätt behandling och kunskap.

Tag tillfället i akt att konsultera den duktiga personalen kring kostråd och hälsofrågor.

Våra erbjudanden

Spa & Aktivitet

Medicinsk fotvård 40 min ELLER Avancerad Hudvårdsbehandling 45 min (inkl kost &näringsprofil)
Tillägg AHA-pensling -130:-. Gäller för en person.

Du kan alltid uppgradera till en längre behandling! Fråga kliniken när du ringer

Köp Spa & Aktivitet

Joycard Collection

Köp Joycard Collection

Bokingsinformation

Bokning sker direkt på telefon 031-711 70 60. Uppge att du har ett Joycard och den inlösenkod som finns på baksidan av ditt kort. När du bokar med ditt Joycard-nummer förbinder du dig att utnyttja ditt Joycard hos Advanced Skin Care. Joycard är en värdehandling som överlämnas till Advanced Skin Care när upplevelsen utnyttjas. Avbokning ska ske med 24 timmars varsel.Kontaktinformation

031-711 70 60
Fjärde Långgatan 25 - Göteborg 413 27