Anemonen Spa

Anemonen SPA ligger mitt i centrala Göteborg på den lugnare delen av Drottninggatan. Salongen som funnits i många år erbjuder många högkvalitativa behandlingar. Personalen som jobbar här är välutbildad och rutinerad och kommer att göra allt för att anpsassa behandlingen efter dina önskemål.

Hos Anemonen får du en chans att ta hand om det som är en förutsättning för att du ska må gott i livet – din kropp. Ordet anemon kan ha två ursprung; antingen kommer det från ett hebreiskt ord som betyder behaglig eller en grekisk ordkombination som betyder vindens dotter. Det är precis en sådan behaglig, stärkande känsla som personalen på Anemonen vill att du tar med dig då du lämnar dom efter din behandling. Läs mer under erbjudande vad ditt Joycard berättigar dig till.

Våra erbjudanden

Spa & Aktivitet

Klassisk ansikts behandling 45min ELLER Teurapeutisk djupgående massage 30min ELLER Kurbad för två personer i 30min

Köp Spa & Aktivitet

Bokingsinformation

Bokning sker direkt med salongen på telefon 031-141477 eller via e-mail på info@anemonen.se. Uppge att du har ett Joycard och de koder som finns på baksidan av ditt kort. När du bokar med ditt Joycard-nummer förbinder du dig att utnyttja ditt Joycard hos denna arrangör. Joycard är en värdehandling som överlämnas till Anemonen SPA när upplevelsen utnyttjas.Kontaktinformation

031-141477
Drottninggatan 71 - Göteborg 411 07