Årstiderna by the sea

Årstiderna by THE SEA är en fisk- och skaldjursrestaurang som för tankarna till Sydeuropa. Här är matfilosofin enkel – högklassiga råvaror, gärna närproducerade, varsamt hanterade av duktiga kockar som sätter smaken i första rummet.

Årstiderna by THE SEA hittar du precis vid vattnet i Dockan med egen brygga och med mycket plats för både mat och dryckesgäster. Här möts du av blandningen av svensk inredningsdesign och känslan av en sydeuropeisk marina. Vill du uppleva de svenska årstiderna på bästa möjliga sätt så är den här restaurangen absolut värt ett besök.

Sveriges Bästa Bord skriver: Pinfärska skaldjur att njuta av i denna fantastiska vackert belägna restaurang är som balsam för själen.

Våra erbjudanden

Sveriges bästa bord

Kocken komponerar en tre rätters meny av säsongens råvaror för två personer

Köp Sveriges bästa bord

Kocken komponerar en tre rätters meny av säsongens råvaror för två personer

Köp

Bokingsinformation

Bokning sker direkt med Årstiderna By the Sea på telefon: 040-23 34 88. Uppge att du har ett Joycard och den inlösenkod som finns på baksidan av ditt kort. När du bokar med ditt Joycard-nummer förbinder du dig att utnyttja ditt Joycard hos denna arrangör. Joycard är en värdehandling som överlämnas till restaurangen när upplevelsen utnyttjas.Kontaktinformation

040-23 34 88
Dockgatan 1A - Malmö 211 12