Årstiderna i Kockska huset

Årstiderna erbjuder något att njuta av för varje tillfälle – att äta en bit mat tillsammans med vännerna, fira en högtid eller avnjuta en romantisk middag på tu man hand.

På Årstiderna väljer du i en av Malmös bredaste menyer – en meny som består av nyskapade rätter samt en rad efterfrågade klassiker. Det var Årstiderna som började servera närodlat och lokalproducerat och därmed banade väg för ett nytt tänk – något som numera är en självklarhet för välrenomerade restauranger. Utöver den välsmakande menyn erbjuds du även ett stort utbud vin. Lokalerna är intima och yrkesstolt personal i både kök och matsal säkerställer att din upplevelse fullbordas.

Sveriges Bästa Bord skriver: Still going strong, 25 år i toppen av svensk Gastronomi är imponerande!

Våra erbjudanden


BokingsinformationBokning sker direkt med restaurangen på telefon: 040-23 09 10. Uppge att du har ett Joycard och den inlösenkod som finns på baksidan av ditt kort. När du bokar med ditt Joycard-nummer förbinder du dig att utnyttja ditt Joycard hos denna arrangör. Joycard är en värdehandling som överlämnas till restaurangen när upplevelsen utnyttjas.

Kontaktinformation

040-23 09 10
Frans Suellsgatan 3 - Malmö 21122