Årstiderna i Kockska huset

Årstiderna erbjuder något att njuta av för varje tillfälle – att äta en bit mat tillsammans med vännerna, fira en högtid eller avnjuta en romantisk middag på tu man hand.

På Årstiderna väljer du i en av Malmös bredaste menyer – en meny som består av nyskapade rätter samt en rad efterfrågade klassiker. Det var Årstiderna som började servera närodlat och lokalproducerat och därmed banade väg för ett nytt tänk – något som numera är en självklarhet för välrenomerade restauranger. Utöver den välsmakande menyn erbjuds du även ett stort utbud vin. Lokalerna är intima och yrkesstolt personal i både kök och matsal säkerställer att din upplevelse fullbordas.

Sveriges Bästa Bord skriver: Still going strong, 25 år i toppen av svensk Gastronomi är imponerande!

Våra erbjudanden

Sveriges bästa bord

Tre rätters middag på kvällens råvaror och kockens insperation

Köp Sveriges bästa bord

Sveriges bästa bord

Tre rätters middag på kvällens råvaror och kockens insperation

Köp Sveriges bästa bord

Bokingsinformation

Bokning sker direkt med restaurangen på telefon: 040-23 09 10. Uppge att du har ett Joycard och den inlösenkod som finns på baksidan av ditt kort. När du bokar med ditt Joycard-nummer förbinder du dig att utnyttja ditt Joycard hos denna arrangör. Joycard är en värdehandling som överlämnas till restaurangen när upplevelsen utnyttjas.Kontaktinformation

040-23 09 10
Frans Suellsgatan 3 - Malmö 21122