Björnö Aktivitetscenter

Björnö stug- och aktivitetscenter är ett ekoturistföretag som har varit verksamma sedan 1997. Företaget  jobbar med utvecklingen av guidade äventyr- och friluftsaktiviteter, samt uthyrning av friluftsutrustning.

På Björnö har du naturen omkring dig, det är nära till vattnet, skog och flera motionsspår. Bussförbindelser ut till ön finns. Som Joycardgäst finns det olika typer av kanot eller kajakhyra att tillgå, läs mer under erbjudande vad ditt presentkort berättigar dig till. Björnö stug- och aktivitetscenter finns på Björnöns Norra udde, uppe på Granbo.

Våra erbjudanden

Spa & Aktivitet

Hyra av två-mannakajak i 6 timmar inkl. lån av flytväst för två personer ELLER Hyra av Långfärdsskridskopaket i 24 timmar inkl. stavar för två personer.

Köp Spa & Aktivitet

Bokingsinformation

Bokning sker direkt med arrangören på telefon: 021-26100 eller via e-mail: info@bjornoab.se. Uppge att du har ett Joycard och de koder som finns på baksidan av ditt kort. När du bokar med ditt Joycard-nummer förbinder du dig att utnyttja ditt Joycard hos denna arrangör. Joycard är en värdehandling som överlämnas till Björnö Aktivitetscenter innan upplevelsen utnyttjas.Kontaktinformation

021-26100
Norra Björnö 8 - Västerås 723 48