Blue Medi Spa

Blue Medi SPA är ett centralt beläget dagspa på Kungsholmen i Stockholm. Lokalerna är vackert inredda i asiatisk stil för att skapa en känsla av lugn och harmoni. Blue Medi SPA har erfarna och diplomerade terapeuter och blev 2008 utsett till Sveriges bästa dagsspa av tidningen Plaza Kvinna.

På Blue Medi SPA erbjuds allt från  skönhetsvård med härliga ansiktsbehandlingar till avslappnande massage. I salongens första del finns tre ljusa och modernt inredda behandlingsrum och i de inre delarna finns spa avdelningen där det även finns behandlingsbäddar ifall du vill boka duobehandling med din kära eller med din vän. Som Joycard gäst får du välja mellan ett kurbad eller kroppspealing.

Våra erbjudanden

Spa & Aktivitet

Kurbad 40 min ELLER Kroppspeeling 35 min. Gäller för en person

Köp Spa & Aktivitet

Bokingsinformation

Bokning sker direkt med salongen på telefon: 08-6539953. Uppge att du har ett Joycard och de koder som finns på baksidan av ditt kort. När du bokar med ditt Joycard-nummer förbinder du dig att utnyttja ditt Joycard hos denna arrangör. Joycard är en värdehandling som överlämnas till Blue Medi Spa innan upplevelsen utnyttjas.Kontaktinformation

08-6539953
Kungsholmstorg 2 - Stockholm 112 21