B&M Må Bra

B&M Må Bra har efter 18 år i centrala Stockholm flyttat till Ingarö. Att alltid lyssna på sina kunders önskemål och göra individuella anpassningar har gjort att salongen har många återkommande stamkunder. Produkterna som används i behandlingarna är ekologiska och av högsta kvalitet.

Salongen ligger nu i skärgården ca 20 minuter från Slussen i centrala Stockholm. När du kliver in i lokalerna möts du av en välkomstkommitté bestående av tre hundar. All personal är diplomerad och välutbildad och kommer att göra allt för att ditt besök ska bli minnesvärt. Kombinera gärna behandlingen med en lunch/middag på skärgårdskrog i närheten.

Är du gravid har salongen en specialbänk där du ligger på magen från vecka 13 till barnets födelse.

 

Våra erbjudanden

Spa & Aktivitet

Klassisk massage 40 minuter med ekologisk olja som ger dig en underbar behandling.

Köp Spa & Aktivitet

Bokingsinformation

Bokning sker direkt med salongen på telefon 070-7881121 eller direkt på hemsidan www.bmmabra.se. Uppge att du har ett Joycard och de koder som finns på baksidan av ditt kort. När du bokar med ditt Joycard-nummer förbinder du dig att utnyttja ditt Joycard hos denna arrangör. Joycard är en värdehandling som överlämnas till B&M Må Bra innan upplevelsen utnyttjas.Kontaktinformation

070-7881121
Pastor ödmans väg 34 - Ingarö 13460