Borgagården

Från Borgagårdens restaurang har du en fantastisk utsikt över Borgasjön och de omkringliggande fjällen. Restaurangen har en varm och gemytlig stämning och här äter du vällagade måltider som producerats på lokala och regionala råvaror och för den vinintresserade så finns här även en vinkällare som håller hög klass.

För dig som funderar på besöka Borgafjäll så finns här även ett väl utbyggt skidsystem med 13 pister, längdskidspår samt perfekta förutsättningar för fiske, jakt, fjällvandring och bär- och svampplockning. Oavsett vilken årstid du besöker Borgagården så finns det alltid något att göra. Det som gör Borgafjällen så unikt, är att vägen slutar här. Vildmarken, livskvalitet och lugnet griper tag i dig.

Våra erbjudanden

Sveriges bästa bord

Kockens val av förrätt, varmrätt och efterrätt för två personer

Köp Sveriges bästa bord

Kockens val av förrätt, varmrätt och efterrätt för två personer

Köp

Bokingsinformation

Bokning sker direkt med restaurangen på telefon: 0942-420 22. Uppge att du har ett Joycard och den inlösenkod som finns på baksidan av ditt kort. När du bokar med ditt Joycard-nummer förbinder du dig att utnyttja ditt Joycard hos denna arrangör. Joycard är en värdehandling som överlämnas till restaurangen när upplevelsen utnyttjas.Kontaktinformation

0942-420 22