Crossfit Helsingborg

CrossFit är en effektiv träningsform som ofta inte tar mer än en timme att genomföra. CrossFit är ett styrke och konditionsprogram som går ut på  ständigt varierade rörelser utförda under hög intensitet. Alla kan träna CrossFit som är gjort för att kunna anpassas till alla nivåer av fysisk färdighet. Kom och prova så ger vi dig en inblick i CrossFits grunder.

Grundarna till CrossFit Helsingborg älskar att träna och startade CrossFit för att det är den bästa och mest kompletta träningsform de någonsin provat och hoppas att du också kan känna samma träningsglädje som dom. Träningen bedrivs i egna lokaler på Garnisonsgatan 10 i Helsingborg. Läs mer under erbjudande vad ditt Joycard berättigar dig till.

Våra erbjudanden

Spa & Aktivitet

En timmes Crossfit träning med personlig tränare. Gäller för en person

Köp Spa & Aktivitet

Bokingsinformation

Bokning sker direkt med arrangören via e-post: kontakt@crossfithelsingborg.com. Uppge att du har ett Joycard och de koder som finns på baksidan av ditt kort. När du bokar med ditt Joycard-nummer förbinder du dig att utnyttja ditt Joycard hos denna arrangör. Joycard är en värdehandling som överlämnas till Crossfit innan upplevelsen utnyttjas.Kontaktinformation

Garnisonsgatan 10 - Helsingborg 254 66