Ebbas Fik

Ett besök på Ebbas Fik är ett måste för alla som gillar 50-talsdesign! Här är det tidstypiska galonmöbler, plastbandslampor och Stringhyllor som gäller. I AMI-jukeboxen från 1959 snurrar 45-varvare med Elvis, Vince Taylor, Lill-Babs och Rockande Samen. Varenda inredningsdetalj, ner till minsta kaffesked, är från det ljuva 50-talet.

På den ytterst välfyllda menyn är det bara hemlagat som gäller. Och kakorna är givetvis bakade på plats. Nymalet kaffe, rejäla smörgåsar och baguetter, stora och välfyllda bakade potatisar och fräscha sallader står på menyn, liksom gigantiska varma smörgåsar, raggmunk och hemlagade hamburgare. I kakdisken finns ett 40-tal olika kakor att välja mellan, bl a tidstypisk Radiokaka och läckra bärpajer. Men även egna påhitt som Rallykaka, Sputnik och Färgteveruta.

Soliga sommardagar kan man slå sig ner i en plastbandsstol på den trivsamma trädgårdsserveringen. Varför inte med en Elvisburgare – en jätteburgare tillagad efter Kungens eget recept, och en glassdrink gjord på gräddglass och riktiga bär?

Våra erbjudanden

Restaurang för två

Elvis 3-rättersmeny som garanterat kommer att göra dig proppmätt. Förrätt: Peanutbutter and banana sandwich. Varmrätt: Elvisburgare (gjord efter Elvis eget originalrecept). Dessert: Glassdrink. Läsk ingår till maten. Gäller för två personer

Köp Restaurang för två

Fika för två

Valfri kaffe eller te och valfritt bakverk. Gäller för två personer

Köp Fika för två

Bokingsinformation

Fika för två: Ingen förbokning krävs. Tala om att du har ett Joycard innan du beställer ditt erbjudande på caféet.
Restaurang för två: Bokas direkt med restaurangen på 042-28 14 40. Uppge att du har ett Joycard och de koder som finns på baksidan av ditt kort. När du bokar med ditt Joycard-nummer förbinder du dig att utnyttja ditt Joycard hos denna arrangör. Joycard är en värdehandling som överlämnas till restaurangen när upplevelsen utnyttjas.Kontaktinformation

042-28 14 40
Bruksgatan 20 - Helsingborg 252 23