FitnessLab

Aktiviteter360 i Stockholm erbjuder roliga och skrattframkallande aktiviteter för alla, oavsett styrka eller fysik. Utmana vännerna i bouncybox och sumobrottning iklädd en enorm sumodräkt med jättehandskar och skor. Det blir en aktivitet fylld av skratt och adrenalin.

Att brottas och boxas med fat-suits är en kul och populär aktivitet som passar alla, oavsett ålder och fysik. Hos Aktiviteter360 sumobrottas och boxas du och din vän i jättedräkter som omvandlar er till gigantiska sumobrottare. Ett bra tillfälle att ta härliga och minnesvärda sumobilder. Det är faktiskt lika roligt att titta på matcherna som att själv sumobrottas eller boxas.

Våra erbjudanden

Spa & Aktivitet

Kombipass i 60 minuter (Sumobrottning och BouncyBox). Gäller för två personer.

Köp Spa & Aktivitet

Bokingsinformation

Bokning sker direkt med arrangören via e-post: boka@aktiviteter360.se. Uppge att du har ett Joycard och de koder som finns på baksidan av ditt kort. När du bokar med ditt Joycard-nummer förbinder du dig att utnyttja ditt Joycard hos denna arrangör. Joycard är en värdehandling som överlämnas till Aktiviteter360 innan upplevelsen utnyttjas.Kontaktinformation

08-400 209 04
Slottsbacken 8 - Stockholm 113 53