Harmoni

Harmoni – för kropp och själ finner du på Kungsholmen eller ute i vackra Färentuna.

Harmoni – för kropp och själ, drivs av Pernilla Cristvall som är yogalärare, coach, föreläsare, skribent, massageterapeut, yogamassör och redaktör för tidskriften Yoga för dig. Pernilla vägleder människor som önskar förändring i sitt liv. Det gör hon via coaching, yoga, meditation och massage då hon tror att kropp och själ hör ihop.  För att du ska kunna leva det liv du vill leva behöver både kroppen och själen slappna av och vara i kontakt med varandra.

Välj ett coachingsamtal enligt ICFs kärnkompetenser för att gå första steget mot din längtan, prova en Mindfulnessövning för att slappna av och komma i närvaro, ta en privat yogalektion för att hitta din yogaväg eller ta en massagebehandling för att släppa på blockeringar och spänningar. Läs mer under erbjudande vad ditt Joycard berättigar dig till.

Våra erbjudanden

Spa & Aktivitet

Ayurvedisk yogamassage i 40 minuter ELLER Klassisk massage i 40 minuter ELLER Privat Yogalektion i 30 minuter ELLER Mindfulnessövning i 30 minuter. Gäller för en person.

Köp Spa & Aktivitet

Bokingsinformation

Bokning sker direkt med salongen på telefon: 070-7721110. Uppge att du har ett Joycard och de koder som finns på baksidan av ditt kort. När du bokar med ditt Joycard-nummer förbinder du dig att utnyttja ditt Joycard hos denna arrangör. Joycard är en värdehandling som överlämnas till Harmoni innan upplevelsen utnyttjas.Kontaktinformation

070-7721110
Solbergavägen 14 - Färentuna 179 98