Jannes Hembageri

Jannes hembageri ett anrikt Konditori med anor tillbaka till 1895. Janne tog över konditoriet 1982 och har sedan dess bakat bröd, kakor och tårtor från grunden av de bästa råvarorna. Många av recepten som används idag skapades av tidigare ägare och är lika populära då som nu. Stamgästernas favorit är Jannes egen komposition, Göteborgaren gjord på smördeg och biskvimassa på toppen receptet på fyllningen håller Janne för sig själv. För er som inte bor i närheten av Söderköping, planera in ett fika stop på Jannes hembageri, koppla av i den trevliga serveringen innan färden går vidare till er slut destination.

Hos Janne erbjuds ni en dubbel råg/el fralla med ost eller skinka, en bulle eller valfri kaka och en kopp kaffe/te.

Våra erbjudanden

Fika för två

Välj mellan kaffe/te ost och skinkklämma alt dubbel råg /fralla för två personer + ett paket knäckebröd eller en surdegslimpa att ta med hem ELLER kaffe/te bakelse eller kondisbit för två personer + ett paket knäckebröd eller en surdeglimpa att ta med.

Köp Fika för två

Bokingsinformation

Ingen förbokning krävs för att fika på plats. Tala om att du har ett Joycard innan du beställer ditt erbjudande hos Janne.Kontaktinformation

0121-10052
Hagatorget - Söderköping 614 30