Laserdome Sthlm

Laserdome är den ultimata actionsporten som passar alla, gammal som ung. Med sensorförsedda västar på kroppen och ett laservapen i handen så möter du dina motståndare på en bana bestående av mörka gångar och en del hinder. Laserdome spelas i lag eller alla mot alla. Det finns inte ett dataspel i världen som kan framkalla den adrenalinrushen du får av att spela laserdome.

Det är inte styrka som är avgörande det är snabbhet, pricksäkerhet och samarbetsförmågan som avgör. I de fräscha lokalerna som finns Markvardsgatan eller Surbrunnsgatan i Stockholm finns även kiosk som erbjuder förfriskningar, något som garanterat behövs efter en spelomgång hos Laserdome Stockholm.

Våra erbjudanden

Spa & Aktivitet

Laserspel i 3 x 15 minuter. Gäller för 3 personer

Köp Spa & Aktivitet

Bokingsinformation

Bokning sker direkt med arrangören på telefon: 08-7020930. Uppge att du har ett Joycard och de koder som finns på baksidan av ditt kort. När du bokar med ditt Joycard-nummer förbinder du dig att utnyttja ditt Joycard hos denna arrangör. Joycard är en värdehandling som överlämnas till Laserdome innan upplevelsen utnyttjas.Kontaktinformation

08-168510
Surbrunnsgatan 42 - Stockholm 113 48