Model House

Drömmen om att bli fotomodell kan bli sann! Välkommen till Model house, Sveriges hetaste makeover studio. I de ljusa och fina lokalerna i centrala Stockholm och Göteborg blir du ordentligt omhändertagen av proffessionella stylister, makeup-artister och modefotografer som förvandlar dig till en stjärna.

Denna upplevelse lämpar sig väl för både stora och små. Använd upplevelsen med ditt barnen för att få annorlunda bilder att ge bort till släkten, gör dig själv till fotomodell för en dag eller varför inte ta ett uppskattat familjefoto.

Upplevelsen tar 2-3 timmar och alla kunder erbjuds en lyxig och glamourös upplevelse kombinerat med styling, makeup och modefotografering. Det duktiga kreativa teamet hjälper dig att förvandlas, och tar fram glamouren i dig!

Våra erbjudanden

Spa & Aktivitet

Modell för en dag, inklusive sminkning / makeup samt 1 bild. Gäller för två personer.

Köp Spa & Aktivitet

Bokingsinformation

Bokning sker direkt med arrangören på telefon: 08-200071 eller via e-post: bokning@modelhouse.se. Uppge att du har ett Joycard och den inlösenkodsom finns på baksidan av ditt kort. När du bokar med ditt Joycard-nummer förbinder du dig att utnyttja ditt Joycard hos denna arrangör. Joycard är en värdehandling som överlämnas till Model House innan upplevelsen utnyttjas.Kontaktinformation

08-20 00 71
Kungsgatan 31-33 - Flera orter 411 15