M/S Tumlaren

Upplev havsdoften och den friska luften till havs. Med båtarna Amigo eller Tumlaren erbjuds sportfisketurer i Öresund. Den rutinerade skepparen tar dig med dit fisken är för dagen som oftast brukar vara runt bron, ven, Köpenhamn eller Barsebäck. Här har du chansen att få en avkopplande upplevelse samtidigt som du fyller på ditt fiskförråd med egenfångad fisk.

Amigo och Tumlaren är stora fiskebåtar med kapacitet för 38 respektive 48 personer som samtidigt kan fiska längs relingen. Båtarna har  ett flertal fasta avgångar under veckan och har du ingen egen utrusting så finns det att hyra på båten om du informerar om det innan din tur.

Våra erbjudanden

Spa & Aktivitet

Fyra timmars fisketur. Gäller för två personer

Köp Spa & Aktivitet

Bokingsinformation

Bokning sker direkt med arrangören på telefon: 0708-912829 eller via e-post: info@torskturer.se. Uppge att du har ett Joycard och de koder som finns på baksidan av ditt kort. När du bokar med ditt Joycard-nummer förbinder du dig att utnyttja ditt Joycard hos denna arrangör. Joycard är en värdehandling som överlämnas till M/S Tumlaren innan upplevelsen utnyttjas.Kontaktinformation

0708-912829
Sundskajen - Limhamn 216 43