Njuta Spa

När du kommer till Njuta Spa stannar livet upp en stund, miljön är så unik och personlig att det känns i hela kroppen. Atmosfären är välkomnande och varm. Den vackra sekelskiftesvillan som en gång tillhört Povel Ramels morfar är belägen på en klippa med utsikt över Stockholms inlopp och början på skärgården.

Njuta Spa är en plats för kvinnor och män som vill unna sig själva omvårdnad, att ta hand om sin hud och kropp och att få koppla av i en skön miljö. Personal är certifierad och ni kan boka allt från massage och avancerade hudvårds behandlingar till privat spabad utomhus på terrassen.

Alla Joycardgäster som bokat behandling rekommenderas att anlända i god tid för att hinna varva ner ordentligt och få ut mer av  vistelse hos Njuta Spa. Läs mer under erbjudande vad ditt Joycard berättigar dig till.

Våra erbjudanden

Spa & Aktivitet

Välj mellan två härliga behandlingar: Ansiktsbehandlingen Classic 25 min som ger huden ökad fukt och lyster ELLER Kropps skrubb 25 min som peelar hela dig mjuk och len. Efter behandlingen kan du koppla av med en kopp te i loungen. Vill du även boka bad i samband med ditt besök så får du 10% rabatt.

Köp Spa & Aktivitet

Bokingsinformation

Bokning sker direkt på telefon 08-212 168. Uppge att du har ett Joycard och den inlösenkod som finns på baksidan av ditt kort. När du bokar med ditt Joycard-nummer förbinder du dig att utnyttja ditt Joycard hos Njuta Spa. Joycard är en värdehandling som överlämnas till Njuta Spa när upplevelsen utnyttjas. Avbokning ska ske med 24 timmars varsel.Kontaktinformation

08-212168
Fabrikörsvägen 16 - Nacka 131 27