Oxygene Diving Örebro

Oxygene Diving är en av Sveriges ledande dykkedjor. På filialen i Örebro kan man lära sig allt som har med modern dykning att göra, utöver att ta dykcertifikat, finns det mängder med kurser att fördjupa sig i.

I dykshopen på Hertig Karls Allé 10 finns all utrustning du kan tänkas behöva antingen om du vill köpa den eller hyra för dagen. Som Joycardgäst får du göra ett prova på dyk. Din aktivitet inleds med filmvisning och en kort teorigenomgång för att sedan gå igenom  på den dykutrustning som kommer att användas under prova på-dyket innan det är dags för ditt dyk i bassängen. Om du gillar dykning så får du efter avslutat dyk 10% rabatt på grundkursen i dykning.

Våra erbjudanden

Spa & Aktivitet

Prova på dyk med riktig dykutrustning. Efter avklarat provdyk erbjuds du 10% rabatt på en dykutbildning. Gäller för en person.

Köp Spa & Aktivitet

Bokingsinformation

Bokning sker direkt med arrangören via e-post: orebro@oxygenediving.com eller telefon: 019-13 14 40. Uppge att du har ett Joycard och de koder som finns på baksidan av ditt kort. När du bokar med ditt Joycard-nummer förbinder du dig att utnyttja ditt Joycard hos denna arrangör. Joycard är en värdehandling som överlämnas till Oxygene Diving innan upplevelsen utnyttjas.Kontaktinformation

019-13 14 40
Hertig Karls Allé 10 - Örebro 703 40