Prinsar & Prinsessor

Prinsar & Prinsessor är en skönhetssalong som erbjuder hud-, hår- och rakvård.

Diamantis som driver salongen är en av Sveriges mest erfarna barberare och han har en genuin yrkesstolthet. Att sätta sig i stolen och bli behandlad med en riktig rakkniv, få ansiktet inlindat i en varm handduk, få handvispat raklödder i ansiktet och sedan känna det perfekta resultatet kommer att vara en minnesvärd upplevelse.

Hudvårdssalongen drivs av Veronica som är utbildad hudterapeut och har mångårig erfarenhet av hudvård. Veronica ser till att dina önskemål uppfylls och att din hud får bästa möjliga behandling.

 

Våra erbjudanden

Spa & Aktivitet

Ögonlyftbehandling ink. formning av ögonbryn 30 min ELLER Traditionell rakning för män (klassisk rakning m kniv, Varm handduk, Handvispat raklödder, Aftershave samt trimning av hår runt öron & nacke)

Köp Spa & Aktivitet

Bokingsinformation

Bokning sker direkt med salongen på telefon, för rakning 08-08-347035 och för hudvård 070-8885878. Uppge att du har ett Joycard och de koder som finns på baksidan av ditt kort. När du bokar med ditt Joycard-nummer förbinder du dig att utnyttja ditt Joycard hos denna arrangör. Joycard är en värdehandling som överlämnas till Prinsar & Prinsessor innan upplevelsen utnyttjas.Kontaktinformation

08-347035
Eastmansvägen 19 - Stockholm 113 61