Roslags Spa

Rolsags SPA är en oas som ligger i kvarteren kring Roslagsgatan. Salongen har en skönt avslappnande atmorsfär som garanterat gör att du kommer ner i varv.  Innan varje behandling får du varva ner med en kopp örtte i den inbjudande salongen.

Salongen försöker att ge alla en optimal upplevelse och prioriterar alla besökares behov och önskemål, visionen är att alla ska känna sig speciella. Det som gör Roslags SPA annorlunda är att man är ett dag-spa som tar emot kunder på en mer privat nivå. Oavsett om du väljer fot, hand, ansiktsbehandling eller någon av de välgörande massagerna så lovar vi att din kropp kommer att lämna Roslags SPA avslappnad och redo för nya utmaningar.

Våra erbjudanden

Spa & Aktivitet

Fot, Hand eller Ansiktsbehandling ELLER Kurbad med ansiktskur och ansiktsmassage ELLER Rygg och Nackmassage ELLER Ansikts och huvudmassage ELLER Ögonpaket. Samtliga behandlingar är 25-35 minuter långa och gäller för en person.

Köp Spa & Aktivitet

Bokingsinformation

Bokning sker direkt med salongen på telefon: 08-6120801. Uppge att du har ett Joycard och de koder som finns på baksidan av ditt kort. När du bokar med ditt Joycard-nummer förbinder du dig att utnyttja ditt Joycard hos denna arrangör. Joycard är en värdehandling som överlämnas till Roslags Spa innan upplevelsen utnyttjas.Kontaktinformation

08-6120801
Döbelnsgatan 51  - Stockholm 113 55