Spökvandring för två

En skrämmande historievandring i Gamla Stan där du får höra om legender, sjukdomar, mord och spöken. Du får höra sånt som reseböcker missar; myterna, legenderna, sägnerna. Fenomenen resebyråerna undviker; medeltida avrättningar, hemsökta hotell, skugglika hemligheter. Utforska de mörka gatorna och gränderna som utgör de äldsta delarna av Sveriges huvudstad, Stockholms Gamla Stan. Vandringen tar ca 90 minuter. Vågar du följa med?

Tänk på: Ha varma ytterkläder och sköna skor då man promenerar i 90 minuter. Det är alltid bra att ha med regnkläder och paraply ifall regnet skulle vara framme. Turerna passar utmärkt för barn, men det är besvärligt att gå runt med barnvagn då det i huvudsak är kullersten på alla gator i Gamla Stan och turen passerar smala trappor.

Våra erbjudanden

Spökvandring för två

En skrämmande historievandring i Gamla Stan, ta med någon att hålla i handen! Gäller för två personer

Köp Spökvandring för två

Bokingsinformation

Bokning sker direkt med Stockholm Ghost Walk på telefon: 07614 666 00. Uppge att du har ett Joycard och den inlösenkod som finns på baksidan av ditt kort. Du måste även uppge ditt mobil nummer i samband med att du bokar din spökvanding När du bokar med ditt Joycard-nummer förbinder du dig att utnyttja ditt Joycard hos Stockholm Ghost Walk. Joycard är en värdehandling som överlämnas till guiden när upplevelsen utnyttjas.Kontaktinformation

07614 666 00
Järntorget - Stockholm 11129