Italienska sportbilar

Att starta motorn på en supersportbil och höra mullret är nästan en magisk känsla, att dessutom köra en av dessa supersportbilar ger dig garanterat ett minne för livet.

Ferrari 458

Ferrari 458 Italia representerar en överdådig kombination av design, teknologi, performance och passion. Det är de egenskaperna, som under tidens lopp har skapat namnet Ferrari och det är fokusområden som är djupt förankrade i det italienska sinnelaget och biltraditionen. På så sätt uppkom namnet 458 Italia. 458 anspelar på 4,5 liter cylindervolym och 8 cylindrar.

Lamborghini Gallardo LP570-4

Snabbare, lättare, starkare! Lamborghini Gallardo Superleggera LP570-4 är i högsta grad en racerbil som får köras på gatan. Namnet Superleggera betyder ”superlätt” på italienska och syftar på den bantningskur bilen har genomgått för att få märket. Utöver detta har också antalet hästkrafter ökats, därav ”LP 570” och som alltid har den framhjulsdrift, så att all kraft kan komma ner i asfalten. Detta är enligt Lamborghini den bästa Gallardo som någonsin byggts och det ger vi dem helt rätt i. Så gillar du Lamborghini är det ett måste att ta en tur bakom ratten på den här.

Att tänka på:

Körkort och nykterhet är ett krav. Vanlig klädsel samt skor utan klackar rekommenderas, åldersgräns för upplevelsen är 18 år.

 

 

 

Våra erbjudanden

Snabba bilar

Kör en Ferrari eller Lamborghini i 8-10km vilket tar omkring 10 minuter, total tid för upplevelsen är ca 15 minuter. Upplevelsen utförs mellan April – Oktober.

Köp Snabba bilar

Bokingsinformation

Kontakta Sports Car Rental via mail för att boka din körning, uppge ditt inlösenkod som börjar med 01, inlösenkoden finner du på baksidan av ditt Joycard. http://sportscarrental.se/book-en-tur/
Klicka här för att komma till SportsCarRental finner du plats, datum och tid för när du kan utnyttja ditt Joycard.Kontaktinformation

+45 48 16 30 20