Stadsvandringar

Upptäck Stockholm med en spännande och lärande stadsvandring! Med fängslande berättelser och initierad kunskap ledsagar guiderna dig rakt in i vår huvudstads historiska hjärta. Oavsett om du är intreserad av mord, kungligheter, spöken eller spioner så finns här inriktningar för alla smaker.

Stadsvandringarna utförs på fasta datum och tidpunkter och du får välja mellan: Mordvandringar, Kungsvandringar, Spionvandringar eller Spökvandringar. Kontakta arrangören vilka datum och tider som gäller för den stadsvandring du vill göra.  Arrangörens datum och tider för respektive vandring gäller. Läs mer under erbjudande vad ditt Joycard berättigar dig till.

Våra erbjudanden

Spa & Aktivitet

Temavandring i vald stadsdel samt kaffe efter avslutad tur. Gäller för fyra personer. Observera, olika samlingsplatser beroende på typ av stadsvandring. Arrangören meddelar tidpunkt och plats för den Stadsvandring du väljer.

Köp Spa & Aktivitet

Bokingsinformation

Bokning sker direkt med arrangören på telefon: 0760-703373 eller e-post: miguel@stadsvandringaristockholm.se. Uppge att du har ett Joycard och de koder som finns på baksidan av ditt kort. När du bokar med ditt Joycard-nummer förbinder du dig att utnyttja ditt Joycard hos denna arrangör. Joycard är en värdehandling som överlämnas till Stadsvandringar innan upplevelsen utnyttjas.Kontaktinformation

olika samlingsplatser beroende på typ av vandring - Stockholm 103 16