Stand Up Paddleboard

Hyr en sup och prova på hur det känns att stå upp och paddla!
Stående paddling är ett utmärkt sätt att med lätthet komma ut på vattnet för att utforska kustlinjen, eller varför inte ta dig ut till en ö. Vid stående paddling utnyttjar du hela kroppen, vilket gör SUP till ett fantastiskt motionsredskap. Du väljer själv om du tar en tur för att träna eller för att ta det lugnt.

Standuppaddleboard.se som drivs av StockholmKajak är ett måste för den som gillar fysiska aktiviteter på vatten. Lokalerna hittar du på Vintervägen i Sollentuna ett stenkast ifrån pendeltångsstationen och en kort promenad ner till Norrvikens strand.

Våra erbjudanden

Spa & Aktivitet

Hyra av SUP heldag en person ELLER hyra av 2 st SUP 3 timmar (två personer). Alla tillbehör ingår (bräda, paddel & flytväst) samt teoripass, paddling sker i Norrviken.

Köp Spa & Aktivitet

Bokingsinformation

Bokning sker direkt med arrangören på telefon: 08-715 1880 eller info@ifx.se. Uppge att du har ett Joycard och den inlösenkod som finns på baksidan av ditt kort. När du bokar med ditt Joycard-nummer förbinder du dig att utnyttja ditt Joycard hos denna arrangör. Joycard är en värdehandling som överlämnas till arrangören innan upplevelsen utnyttjas.Kontaktinformation

08-715 1880
Vintervägen 1 - Sollentuna 192 70