Studio Paus

Studio Paus är en oas mitt i stockholm. I dom vackra och rofyllda lokalerna får  du njutning för kropp och själ. Salongen har ett brett utbud av behandlingar och oavsett vad du väljer så är det erfarna och diplomerade händer som tar hand om dig.

Studio Paus har sedan starten 2004 blivit en av Östermalms mest populära salonger. Salongen har sex behandlingsrum, två manikyr platser, reception och väntrum med en stor skön soffa. Alla Joycardgäster som ska ha behandling rekomenderas att anlända i god tid innan behandlingen så att man hinner varva ner ordentligt och få ut mer av sin vistelse hos oss. Läs mer under erbjudande vad ditt Joycard berättigar dig till.

Våra erbjudanden

Spa & Aktivitet

SPA massage 30 min ELLER Lilla fot de lux 30 min ELLER Behandlande massage 30 min ELLER Body Scrub 30 min

Köp Spa & Aktivitet

Bokingsinformation

Bokning sker direkt med salongen på telefon 08-54565300. Uppge att du har ett Joycard och de koder som finns på baksidan av ditt kort. När du bokar med ditt Joycard-nummer förbinder du dig att utnyttja ditt Joycard hos denna arrangör. Joycard är en värdehandling som överlämnas till Studio Paus innan upplevelsen utnyttjas.Kontaktinformation

08-54565300
Grevgatan 47 - Stockholm 114 58