Sundsta Golf

Sundsta Säteri är vackert beläget i det natursköna Roslagen och på säteriets mark ligger Sundsta Golf. Här hittar du en 18-håls golfbana i vacker roslagsnatur som är en utmanande skogs- och ängsbana med gott om naturliga vatten och en del bunkrar. Där ställs du inför ett av landets sällsynta par 6-hål som är 625 meter långt. Överhuvudtaget är banan, med sina 6041 meter från gul tee, en prövning längdmässigt. Från röd tee mäter banan 4723 meter. En normal längd för röd tee.

Längs fyra hål löper också en stenmur som kan betraktas som ett hinder, eller bara ett vackert inslag på denna okonstlat formade bana. De välskötta greenerna är mellanstora och ondulerade.

I huvudbyggnaden finner ni vår trevliga restaurang med utomhusgrill och bar. Vill du besöka anläggningen med husvagn så finns alla faciliteter för ett sådant boende. Där finns förstås också en drivingrange och puttinggreen samt en serviceshop för golfen.

 

Våra erbjudanden

Spa & Aktivitet

Greenfee för två personer.

Köp Spa & Aktivitet

Bokingsinformation

Bokning sker direkt med arrangören via telefon: 0175-60553. Uppge att du har ett Joycard och den inlösenkod som finns på baksidan av ditt kort. När du bokar med ditt Joycard förbinder du dig att utnyttja presentkortet hos denna arrangör. Joycard är en värdehandling som överlämnas till Sundsta Golf innan upplevelsen utnyttjas.Kontaktinformation

0175-605 53
Sundsta Säteri 10015 - Norrtälje 761 91