Sundsta Säteri

Prova på att åka med i rallybil. Sundsta Säteri har en egen rallybana som är 1600 meter lång varav 700 meter är asfalt. Känn farten och upplev att komma sladdandes ur en kurva tillsammans med en erfaren rallyförare. Upplevelsen börjar med en kortare säkerhetsgenomgång där du även får låna hjälm och overall, sedan bär det av i rallybilen som är en Volvo 940 R.

Sundsta Säteri ligger vackert beläget i det natursköna Roslagen, hit går det snabbt att ta sig till från både Stockholm och Uppsala.

På Sundsta Säteri kan du köra folkrace, åka rallybil med erfaren rallyförare, gå rallykurser, prova skytte, ta jägarexamem, spela golf och mycket mer. Utöver allt detta finns även ett prisvinnande kafé och en välsmakande restaurang.

Våra erbjudanden

Snabba bilar

Åk rallybil på bana i fyra varv med rutinerad förare. Gäller för en person. OBS! Endast fasta datum gäller för denna aktivitet och är beroende av att bokningskvoten fylls, se uppdaterade datum på www.sundsta.se

Köp Snabba bilar

Bokingsinformation

Bokning sker direkt med arrangören via e-post: info@sundsta.se. Uppge att du har ett Joycard och de koder som finns på baksidan av ditt kort. När du bokar med ditt Joycard-nummer förbinder du dig att utnyttja ditt Joycard hos denna arrangör. Joycard är en värdehandling som överlämnas till Sundsta Säteri innan upplevelsen utnyttjas.Kontaktinformation

0175-60554
Sundsta Gård 10015 - Norrtälje 761 91