Waipo Restaurang

Waipo (waeipo) betyder mormor på kinesiska, ett namn som passar väl ihop med restaurangens koncept, social dining. På Waipo har de tagit social dining till en ny nivå och eftersträvar en känsla av familjemiddag, där ni delar på allt på bordet. Det kommer hela tiden en strid ström av godsaker till bordet. Waipo serverar all mat i tapasformat för att alla ska kunna prova på så många rätter som möjligt.

Waipo en restaurang med en mycket modern inredning som har tagit nytta av ny teknik och låter dig som gäst själv göra din beställning direkt från pekplattor som finns inmonterade i varje bord. Rätterna på Waipo är genuint kinesiskt tillagade á la minute av kinesiska kockar.

 

Våra erbjudanden


BokingsinformationBokning sker direkt med Restaurang Waipo på telefon: 08 – 21 13 01. Uppge att du har ett Joycard och den inlösenkod som finns på baksidan av ditt kort. När du bokar med ditt Joycard-nummer förbinder du dig att utnyttja ditt Joycard hos Restaurang Waipo. Joycard är en värdehandling som överlämnas till restaurangen när upplevelsen utnyttjas.

Kontaktinformation

08 – 21 13 01
Drottninggatan 25 - Stockholm 11151