Waxholms Choklad

Vaxholms Choklad är en liten kakaogruva där du hittar allt som har med choklad att göra. Här möts du av härliga chokladdofter och känslan av en gammaldags chokladaffär. All choklad och övriga produkter kommer från kvalitetsmedvetna leverantörer som sätter smaken i första rummet.

I Vaxholm får man en äkta skärgårdskänsla med nära till havet, måsar och friska vindar. En härlig småstadsidyll med Rådhusklockan som slår varje hel- och halvtimme. Ta Dig tid och gör ett besök i Waxholms Chokladbutik. Oavsett om du väljer lakrits eller chokladprovning så kommer du vidga dina smakregister. Läs mer under erbjudande vad ditt Joycard berättigar dig till.

 

Våra erbjudanden

Spa & Aktivitet

Chokladprovning samt en chokladkorg. Gäller för en person ELLER
Lakritsprovning samt liten lakritspresent. Gäller för två personer

Köp Spa & Aktivitet

Bokingsinformation

Bokning sker direkt med arrangören på telefon: 08-54133777 eller via e-post: monica@waxholmschoklad.se. Uppge att du har ett Joycard och de koder som finns på baksidan av ditt kort. När du bokar med ditt Joycard-nummer förbinder du dig att utnyttja ditt Joycard hos denna arrangör. Joycard är en värdehandling som överlämnas till Waxholms Choklad innan upplevelsen utnyttjas.Kontaktinformation

08-54133777
Hamngatan 9 - Vaxholm 185 31