World of Golf

World of Golf i Göteborg är en av europas modernaste och mest kompletta träningsanläggningar för golf. Oavsett om du är nybörjare eller mer erfaren spelare så hittar du här träningsformer som passar dig och ditt golfspel. Anläggningen har de senaste i teknikväg och på rangen finns exempelvis radarsystemet Trackman installerat som ger dig exakt information om dina slag.

World of Golf erbjuder den golfintresserade allt under ett och samma tak. Anläggningen erbjuder golfrange, Par 3-hålsbana, Putting & Närspelsområde, Callaway Fitting Center, Restaurang, Gym, DORMY Golfbutik mm. Här har du med andra ord alla möjligheter att förbättra din golf. Läs mer under erbjudande vad ditt Joycard berättigar dig till.

Våra erbjudanden


BokingsinformationBokning sker direkt med arrangören på telefon: 031-709 79 79. Uppge att du har ett Joycard och de koder som finns på baksidan av ditt kort. När du bokar med ditt Joycard-nummer förbinder du dig att utnyttja ditt Joycard hos denna arrangör. Joycard är en värdehandling som överlämnas till World of Golf innan upplevelsen utnyttjas.

Kontaktinformation

031-709 79 79
Klubbvägen 20 - Västra Frölunda 421 47