Sofiero Slottsrestaurang

Sofiero Slottsrestaurang är en skånsk restaurang strax norr om Helsingborg i vackra Sofiero Slottspark. Själva restaurangen ligger inne på Sofiero Slott. Här kan ni sitta ner och njuta av en enastående utsikt över slottsparken och Öresund. Här står maten i centrum med säsongsinspirerade menyer tillsammans med imponerande viner. Detta kungliga slott byggdes av prins Oscar till sin kära hustru Sofia.

Idag är det mycket mer än bara ett slott och på huvudplan finner ni matsalen med en hänförande utsikt över slottsparken och grannlandet Danmark. Krögaren Marcus Nemrin och hans personal har tagit restaurangen till nya höjder och med lång erfarenhet trakterar kökets kockar närproducerade och kvalitativa råvaror. Här kan man njuta av säsongsinspirerade menyer tillsammans med noga utvalda viner i härlig slottsmiljö. Vår specialitet på kvällen är vår avsmakningsmeny Sofia som är en 7-rätters meny som går i säsongens tecken. Välkommen!

 

Våra erbjudanden

Sveriges bästa bord

Joycard Sveriges Bästa Bord omfattar signaturmenyn “Kockens Val” – en två rätters slottsmiddag  förrätt, varmrätt för två personer. Givetvis kan man använda Joycard-Sveriges Bästa Bord som delbetalning för annat val av meny om man önskar att göra det. Välkommen!

 

Köp Sveriges bästa bord

Bokingsinformation

Bokning sker direkt med restaurangen på telefon: 042-140440, eller per email info@sofieroslottsrestaurang.se. Uppge att du har ett Joycard och den inlösenkod som finns på baksidan av ditt kort. När du bokar med ditt Joycard-nummer förbinder du dig att utnyttja ditt Joycard hos denna arrangör. Joycard är en värdehandling som överlämnas till restaurangen när upplevelsen utnyttjas. Vänligen notera att Sofiero Slottsrestaurang säsongsmässigt har stängt ett par månader in på första kvartalet.Kontaktinformation

042-140440
Sofiero Slott - Helsingborg 250 19
www.sofieroslottsrestaurang.se