Kulturkrogen

I centrala Lund ligger Kulturkrogen, en restaurang vars koncept bygger på smakupplevelser. Alla råvaror är noga utvalda efter säsong, för sina smakegenskaper och för att värna om det skånska.

Kulturkrogens ledord är nyskapande och nordiskt. De kreativa inslag du möter i mat och presentation skapas av ett innovativt kockteam som lagt ner mycket kärlek och omsorg för att ge alla gäster en upplevelse vid sitt besök.

Våra erbjudanden

Restaurang för två

Krämig hummersoppa med skaldjursquennelles till förrätt och till varmrätt väljer du mellan Majskyckling med rostad lökconfit och potatis- och svampkaka ELLER Torskrygg bakad i purjolökssmör som serveras med champagnesyrad kål. Gäller för två personer.

Köp Restaurang för två

Bokingsinformation

Bokning sker direkt med restaurangen på telefon 046-14 65 10. Uppge att du har ett Joycard och de koder som finns på baksidan av ditt kort. När du bokar med ditt Joycard-nummer förbinder du dig att utnyttja ditt Joycard hos denna arrangör. Joycard är en värdehandling som överlämnas till restaurangen när upplevelsen utnyttjas.Kontaktinformation

046-14 65 10
Tegnerplatsen 4 - Lund 223 50