Glasprovning Stockholm

 

Glasprovning

Vilken betydelse har glaset för den totala vinupplevelsen? Det är en relevant fråga. Hur kan samma vin upplevas olika ur olika glas? Vi provar klassiska viner ur olika glas och noterar skillnaden först på doften, sedan på smaken.Vinupplevelsen är idag en del av livsstilen och fler och fler personer vill maximera den upplevelsen genom att njuta av vinerna i rätt sorts glas. Verkligen intressant! Vi provar 4 olika kvalitetsviner tillsammans med tilltugg.

Provningen leds av en erfaren, certifierad Sommelier i ett gediget källarvalv i Gamla Stan och gäller för en person.

Denna upplevelse ingår som en del av utbudet i våra presentkort för Restaurang för två samt Spa&Aktivitet.

 

 

 

Våra erbjudanden

Glasprovning Stockholm

Glasprovning

Vi provar 4 klassiska kvalitetsviner ur olika glas och noterar skillnaden först på doften, sedan på smaken tillsammans med tilltugg.

Gäller för en person.

Köp Glasprovning Stockholm

Restaurang för två

Restaurang för två

Mottagaren av presentkortet kan välja att göra ett restaurangbesök istället. Gäller för två personer.

Köp Restaurang för två

Bokingsinformation

Bokning sker direkt med arrangören via e-post: info@urkorkat.nu. Se kommande provningar på hemsidan www.urkorkat.nu för aktuella datum.

Uppge att du har ett Joycard och de koder som finns på baksidan av ditt kort. När du bokar med ditt Joycard-nummer förbinder du dig att utnyttja ditt Joycard hos denna arrangör. Joycard är en värdehandling so överlämnas till arrangören innan upplevelsen utnyttjas.Kontaktinformation

Själagårdsgatan 21 - Stockholm 111 31