har-du-fatt-joycard

Chokladprovning Malmö

Vi erbjuder presentkort laddade med härliga upplevelser.

Gör såhär:

Välj en favoritupplevelse och lägg ditt Joycard i varukorgen.

Ifall det ska vara en present - välj det i kassan och skriv en personlig hälsning om du vill.

Ditt beställda Joycard levereras i snygg förpackning direkt till mottagaren eller till dig själv inom 3 dagar

Populära upplevelser & aktiviteter!

about

Du har förmodligen sökt på “chokladprovning Malmö” och då har du hamnat helt rätt. Med ett Joycard kan du ge bort en upplevelsepresent laddat med en chokladprovning i Malmö, en garanterat uppskattad aktivitet vare sig det är en förälder, syskon, kompis, partner eller kanske kollega som ska ha gåvan.

Att ge bort en upplevelsepresent är ett mycket bra val när det kommer till att ge en gåva, och något som skapar minnen för livet. Dessutom kan du vara säker på att mottagaren inte redan har en likadan gåva, vilket är lätt hänt när man ger bort en materiell present.

Ibland kan det vara svårt att veta vad man ska ge bort i present eftersom det finns många olika tillfällen på året som gåvor ska ges bort – födelsedagar, högtidsdagar, julafton eller årsdagar. Då är en upplevelsepresent ett bra val, och en chokladprovning uppskattas av såväl unga som gamla, män som kvinnor. Men givetvis passar det lika bra när du bara vill visa din uppskattning för någon – och kanske blir det du som får följa med på chokladprovningen?

Chokladprovning – En uppskattad gåva

Med ett Joycard laddat med en chokladprovning i Malmö får mottagaren själv vara med och välja, vilket också är en del av själva upplevelsen. Vi har samarbete med flera olika arrangörer, så personen som får gåvan kan själv välja den typ av chokladprovning i Malmö som han eller hon tycker passar bäst.

Du kan läsa mer om de olika alternativen här på vår hemsida.

Beställa Joycard med chokladprovning – Så fungerar det

När du beställer ett Joycard hos oss levereras det i en snygg och fin presentförpackning, och om du vill kan du lägga till en egen hälsning för att göra presenten mer unik och personlig. Vi arbetar med snabba leveranser och upplevelsepresenten levereras inom tre dagar. Antingen skickar vi den till till dig eller direkt till mottagaren – enklare och bekvämare än så blir det inte.

Är du på språng och snabbt vill hitta en bra present? Då är Joycard perfekt, och finns att köpa hos flera olika återförsäljare, bland annat på ICA, Hemköp, Pressbyrån och 7-Eleven.

Köp Joycard i butik

Du kan även köpa Joycard direkt i din butik.

@Joycard på Facebook