har-du-fatt-joycard

Chokladprovning Stockholm

Vi erbjuder presentkort laddade med härliga och smakfulla upplevelser.

Gör såhär:

Välj en favoritupplevelse och lägg ditt Joycard i varukorgen.

Ifall det ska vara en present - välj det i kassan och skriv en personlig hälsning om du vill.

Ditt beställda Joycard levereras i snygg förpackning direkt till mottagaren eller till dig själv inom 3 dagar

Populära upplevelser & aktiviteter!

about

Välkommen till oss på Joycard när du vill ge bort en upplevelsepresent med chokladprovning i Stockholm. Chokladprovning är en garanterat uppskattad gåva att ge bort, oavsett vem det är som ska få den.

Chokladprovning är en aktivitet som passar för gammal som ung, män som kvinnor och du kan vara säker på att mottagaren inte redan har en likadan gåva, till skillnad från när du ger bort en materiell present. Det finns många tillfällen på året då det är på sin plats med en present och det är inte konstigt att fantastin tar slut vid alla olika födelsedagar eller julaftnar.

Att ge bort en upplevelsepresent med chokladprovning är något som passar bra för både föräldrar, partner, vänner, syskon eller kollegor. Det är dessutom en bra present när du bara vill visa omtanke eller uppskattning för någon – och kanske blir det du som får följa med på chokladprovningen?

Fördelen med upplevelsepresent som gåva

Att ge bort en chokladprovning är en garanterat uppskattad present och en av fördelarna är att det ger minnen för livet, vilket gör presenten långvarig även långt efter att aktiviteten är avslutad.

Med Joycard får mottagaren dessutom själv vara med och välja precis vilken chokladprovning han eller hon vill göra – att välja är också en del av själva  upplevelsen. Vi har samarbete med flera olika arrangörer och du kan läsa mer om dem här på vår hemsida.

Beställa chokladprovning i Stockholm – så fungerar det

Det är enkelt att beställa ett Joycard laddat med chokladprovning i Stockholm. Du lägger helt enkelt din beställning här på vår hemsida, så levererar vi upplevelsepresenten dit du vill, antingen hem till dig eller direkt till mottagaren. Vi arbetar alltid med snabbt och levererar i en fin presentförpackning inom tre dagar. Om du vill kan du även lägga med en personlig hälsning för att göra gåvan ytterligare mer unik.

Skulle du snabbt behöva hitta en bra present finns även Joycard hos flera olika återförsäljare, bland annat Hemköp, Pressbyrån, 7-Eleven och ICA – en bra present är aldrig långt borta med andra ord. Enklare och bekvämare än så blir det inte.

Köp Joycard i butik

Du kan även köpa Joycard direkt i din butik.

@Joycard på Facebook