har-du-fatt-joycard

Rolig Upplevelsepresent Stockholm

Vi erbjuder presentkort laddade med härliga och roliga upplevelser.

Gör såhär:

Välj en favoritupplevelse och lägg ditt Joycard i varukorgen.

Ifall det ska vara en present - välj det i kassan och skriv en personlig hälsning om du vill.

Ditt beställda Joycard levereras i snygg förpackning direkt till mottagaren eller till dig själv inom 3 dagar

Populära upplevelser & aktiviteter!

about

Du som söker efter en rolig upplevelsepresent i Stockholm har kommit helt rätt – välkommen till Joycard. Vi har ett brett sortiment av olika roliga aktiviteter och upplevelser i Stockholmsområdet och vi har samlat något för alla smaker, både av stillsam och mer fartfylld karaktär.

En upplevelsepresent passar perfekt att ge bort till både mamma, pappa, syskon, vänner, partner eller kanske en kollega, tack vare den stora bredden på aktiviteter att välja mellan. Det är lätt hänt att fantasin tryter när det är dags att köpa presenter eftersom tillfällena på året är många – julaftnar, födelsedagar, högtidsdagar eller bara för att visa sin uppskattning om omtanke för någon särskild person.

Att ge bort en rolig upplevelsepresent i Stockholm är nästan lika roligt som att få en.

Flera roliga upplevelser i Stockholm med ett Joycard

Med ett Joycard kan du låta någon uppleva saker som snabba bilar, ett trevligt restaurangbesök, gå på spökvandring, gå på fotbollsmatch eller ta en härlig spaupplevelse. Fördelarna med ett Joycard är många – till skillnad från en materiell present kan du vara säker på att personen inte redan har en likadan gåva, och mottagaren får dessutom fina minnen att ta med sig.

Vi har samarbete med en rad olika arrangörer, och mottagaren får själv vara med och välja precis den upplevelse som han eller hon vill göra. Det gör att du alltid kan lita på att upplevelsepresenten kommer väl använding. Vi vet att delad glädje är dubbel glädje, och många av våra upplevelsepresenter passar utmärkt att göra tillsammans med någon. Givetvis kan du läsa mer om alla olika arrangörer och aktiviteter här på vår hemsida.

Beställa en rolig upplevelsepresent i Stockholm

Det är hur enkelt som helst att köpa ett Joycard. Titta igenom de olika upplevelsepresenter vi erbjuder och välj ut det du vill ha eller ge bort. Därefter skickar vi ditt Joycard dit du vill, antingen direkt till mottagaren eller hem till dig.

Vi ordnar med en snygg presentförpackning och om du vill kan du lägga till en personlig hälsning på upplevelsepresenten för att göra den ytterligare mer unik. Vi arbetar med snabba leveranser och ditt Joycard är framme inom tre dagar. Enklare, bekvämare eller smidigare än så blir det inte!

Är du på språng och vill snabbt hitta en rolig upplevelsepresent i Stockholm? Lugn, Joycard finnas att köpa hos flera olika återförsäljare, bland annat Hemköp, Pressbyrån, ICA och 7-Eleven.

Köp Joycard i butik

Du kan även köpa Joycard direkt i din butik.

@Joycard på Facebook