har-du-fatt-joycard

Spaupplevelse Göteborg

Vi erbjuder presentkort laddade med härliga upplevelser.

Gör såhär:

Välj en favoritupplevelse och lägg ditt Joycard i varukorgen.

Ifall det ska vara en present - välj det i kassan och skriv en personlig hälsning om du vill.

Ditt beställda Joycard levereras i snygg förpackning direkt till mottagaren eller till dig själv inom 3 dagar

Populära upplevelser & aktiviteter!

about

Du har förmodligen sökt efter “spaupplevelse Göteborg” och då har du kommit helt rätt. Vi på Joycard har ett brett utbud av olika upplevelsepresenter, inklusive olika spaupplevelser runtom i Göteborg.

Det är en mycket uppskattad present att ge bort – att få komma iväg, bli ompysslad och koppla av är något vi alla behöver göra då och då. Oavsett om du vill hitta något att ge bort till dina föräldrar, syskon, flickvän, pojkvän eller kompis är en spaupplevelse ett säkert kort och något som garanterat kommer att komma till användning.

Fördelen med att ge bort en upplevelsepresent

Det är lätt hänt att fantasin tryter när det är dags att köpa någon en gåva, eftersom året är fyllt av olika högtider. När du ger bort en spaupplevelse finns inte risken att mottagaren redan har en likadan gåva, vilket kan vara fallet med en materiell present.

Mottagaren får dessutom själv vara med och välja precis vilken spaupplevelse i Göteborg han eller hon känner för – massage, en ansiktsbehandling eller en avkopplande spabehandling? Att få välja är dessutom en del av själva upplevelsen, och vi har samarbete med flera olika arrangörer.

Beställ en spaupplevelse i Göteborg

Du gör din beställning av ditt Joycard snabbt och enkelt här på vår hemsida. Vi levererar den inom tre dagar i en snygg och fin presentförpackning och du kan även lägga till en personlig hälsning och vi skickar den antingen direkt till mottagaren eller hem till dig. Enklare än så blir det inte!

Köp Joycard i butik

Du kan även köpa Joycard direkt i din butik.

@Joycard på Facebook