har-du-fatt-joycard

Spaupplevelse Malmö

Vi erbjuder presentkort laddade med härliga spaupplevelser.

Gör såhär:

Välj en favoritupplevelse och lägg ditt Joycard i varukorgen.

Ifall det ska vara en present - välj det i kassan och skriv en personlig hälsning om du vill.

Ditt beställda Joycard levereras i snygg förpackning direkt till mottagaren eller till dig själv inom 3 dagar

Populära upplevelser & aktiviteter!

about

Du som är ute efter en spaupplevelse i Malmö att ge bort i present har kommit helt rätt – välkommen till Joycard. Vi har ett brett sortiment av olika upplevelsepresenter, inklusive flera härliga spaupplevelser i Malmö.

Att ge bort en spaupplevelse är alltid uppskattat och något som kommer väl till pass, för alla behöver vi få komma bort, bli ompysslade och omhändertagna då och då. Året har många högtider och det är lätt hänt att fantasin tryter vid ännu en julafton, födelsedag eller högtid. Då är en upplevelsepresent ett säkert kort och något som alltid uppskattas.

Dessutom kan du vara säker på att mottagaren inte redan har en likadan gåva, vilket kan vara fallet med en materiell present.

Spaupplevelse – en uppskattad gåva

När du ger bort en spaupplevelse i Malmö med ett Joycard får mottagaren själv vara med och välja, vilket också blir en del av själva upplevelsen. Vi har samarbete med flera olika arrangörer så att mottagaren kan välja det han eller hon allra helst vill göra – en spabehandling, en skön massage eller kanske en ansiktsbehandling?

Vi har något för alla, oavsett om du vill hitta något till din partner, mamma, pappa, kompis eller syskon.

Beställa en spaupplevelse i Malmö

Det är enkelt att beställa ett Joycard från oss. Du gör din beställning här på vår hemsida, så levererar vi direkt hem till mottagaren eller till dig i en fin presentförpackning. Givetvis kan du även lägga till en personlig hälsning för att göra gåvan mer unik.

Köp Joycard i butik

Du kan även köpa Joycard direkt i din butik.

@Joycard på Facebook