har-du-fatt-joycard

Spaupplevelse Stockholm

Vi erbjuder presentkort laddade med härliga upplevelser i Stockholm.

Gör såhär:

Välj en favoritupplevelse och lägg ditt Joycard i varukorgen.

Ifall det ska vara en present - välj det i kassan och skriv en personlig hälsning om du vill.

Ditt beställda Joycard levereras i snygg förpackning direkt till mottagaren eller till dig själv inom 3 dagar

Populära upplevelser & aktiviteter!

about

Du som vill ge bort en spaupplevelse i Stockholm har kommit helt rätt – välkommen till Joycard. Hos oss kan du köpa en upplevelsepresent laddat med en härlig spaupplevelse i Stockholm, en gåva som alltid är uppskattad.

Att veta vad man ska ge bort i present kan vara svårt, men med ett Joycard kan du vara säker på att mottagaren inte redan har en likadan gåva, vilket kan vara lätt hänt med en materiell present.

Vare sig du behöver hitta något åt din pojkvän, flickvän, mamma, pappa eller bästa kompis är en spaupplevelse ett säkert kort. Att få komma bort, koppla av och bli ompysslad är något vi alla behöver då och då.

Fördelen med att ge bort Joycard

När du ger bort ett Joycard får mottagaren själv vara med och välja bland våra olika arrangörer, vilket också är en del av själva upplevelsen.

Vi har flera olika spaupplevelser i Stockholm att välja mellan, så personen kan välja den aktivitet som passar bäst – massage, hudvård, eller en skön spabehandling. På så vis kan du vara säker på att din gåva kommer väl till pass.

Beställ Joycard med en spaupplevelse i Stockholm

Det är enkelt att köpa Joycard, du beställer snabbt och enkelt direkt online här på vår hemsida. Spaupplevelsen kommer i en snygg och fin presentförpackning och du kan också lägga till en personlig hälsning för att göra gåvan mer unik.

Vi levererar inom tre dagar dit du vill, antingen direkt till mottagaren eller hem till dig.

Köp Joycard i butik

Du kan även köpa Joycard direkt i din butik.

@Joycard på Facebook