Upplevelsepresent

Dags att fira någon och köpa en present igen? Satsa på en upplevelsepresent när du vill hitta den perfekta gåvan att ge bort! Det är en present som fungerar för alla tillfällen oavsett om det är till din närmsta vän eller en kollega som ska firas som du inte är så bekant med. Bland de cirka 350 upplevelser vi har att erbjuda här på Joycard finns det garanterat något för alla smaker och personligheter.

Fördelen med att ge bort en upplevelsepresent till någon är att mottagaren definitivt inte redan har en likadan sådan, vilket kan vara fallet med en materiell gåva. Dessutom kan du lita på att den verkligen kommer till användning och skapar minnen att ta med sig, vilket gör den till en så pass uppskattad och värdefull present jämfört med en vanlig present för samma summa. Det är förståeligt att det är svårt att tänka ut bra presenter vid alla högtider, födelsedagar och firanden, för vad ska man ge till någon som verkar ha allt eller inte vet vad han eller hon önskar sig? En upplevelsepresent är en finfin lösning på problemet och oftast lika kul att ge som att få.

En upplevelsepresent för alla

Nu för tiden har vi så stora möjligheter att själva köpa det vi vill ha eller behöver och det kan till och med vara svårt att tala om för någon vad man önskar sig i present om man blir tillfrågad. En upplevelsepresent gör det möjligt att verkligen överraska mottagaren som både får göra en kul grej och också får ett härligt minne med sig efteråt. Personen får dessutom själv vara med och välja exakt vilken upplevelse han eller hon vill ta del av så på så vis kan du vara helt säker på att din upplevelsepresent blir genuint uppskattad.

Fysiska presenter är ofta roliga initialt men förlorar sin charm allt eftersom tiden går. Du känner själv säkert igen klädesplagg som glöms bort längst in i garderoben, inredningsprylar som slutar med en plats längst ner i någon byrå eller böcker som du tycker verkar intressanta men som förblir olästa i bokhyllan. Att ge bort en upplevelsepresent är ett säkert kort där mottagen får tillfälle att göra något kul som verkligen passar. Kanske hade han eller hon aldrig tagit tag i att boka den där spa-upplevelsen eller tagit tillfället att testa på snabba bilar annars?

Hitta en ultimat upplevelsepresent hos oss

I vårt utbud hittar du en upplevelsepresent som passar både mormor, farfar, syrran, bästa kompisen, kollegan, pojkvännen eller föräldrarna. Här kan du välja bland aktiviteter som:

  • Spökvandring. Ta chansen att bli ordentligt uppskrämd i de kusliga gamla miljöerna i Gamla stan! Här får du ta del av legender och historier om sjukdomar, mord och spöken och omgivningarna gör att du hamnar i precis rätt stämning. För den som vill kan spökvandringen avslutas med en härlig trerättersmiddag, på en krog som självklart ryktas vara hemsökt.
  • En dag med snabba bilar. En minnesvärd upplevelsepresent för alla fart- och bilintresserade där ute! Låt adrenalinet rusa och ta del av den häftiga känslan som bara fart från bilar som Ferrari och Lamborghini erbjuder. Självklart kan du uppleva den fartfyllda bilresan även utan körkort – du väljer själv om du vill sitta i förarsätet eller passagerarsätet. Dessutom kan du få åka med en tävlingsförare i världens snabbaste gatbil, Ariel Atom.
  • Fotbollsmatch för två. Du kanske vet ett fotbollsfan som är en hängiven supporter men som ännu inte har uppleva spänningen, folkfesten och jublet när favoritlaget spelar. Ta med honom eller henne på en oförglömlig sportupplevelse så som den verkligen ska upplevas – på plats.
  • Sveriges bästa bord. En upplevelsepresent som tilltalar den matintresserade och bjuder på gastronomiska höjdpunkter. En jury av erkänt duktiga kockar har testat och utsett en rad restauranger runtom i landet som de bästa i landet. Mottagaren får själv välja bland en rad restauranger där den gemensamma nämnaren är utsökt mat och en skön atmosfär. Har du tur kanske det är du som får följa med!
  • Spa-behandling och aktiviteter. En upplevelsepresent för den som verkligen behöver ta sig tid till att skämma bort sig själv! Låt mottagaren koppla av med behandlingar som massage, ansiktsbehandling, kurbad eller varför inte en naprapatbehandling. Du får själv välja fritt bland en rad olika spa-behandlingar. Perfekt för en stunds avkoppling och återhämtning, något som vi alla definitivt behöver. I utbudet finns även olika aktiviteter att välja mellan, för den som gärna kopplar av genom att vara fysisk aktiv. Här finns aktiviteter som golf, klättring, laserdome, bowling eller kajakpaddling att välja bland. Det här är en upplevelsepresent som funkar för alla – adrenalinstinn som stillsam.

Som du ser är valmöjligheterna med Joycard stora och ger mottagaren ett bra tillfälle att prova på något helt nytt, som han eller hon tänkt på att göra, men kanske inte tagit tag i annars. Sådant berikar livet och skapar härliga minnen, något som är unikt för en upplevelsepresent – speciellt om det sker ihop med någon nära. Vi samarbetar endast med pålitliga och seriösa leverantörer så att du kan lita på att den upplevelsepresent du väljer håller hög kvalitet. Är du företagare och nyfiken på att samarbeta med oss? Vi välkomnar alltid nya arrangörer, så det är bara att höra av er till oss.

För dig som vill överraska kollegor, leverantörer och samarbetspartners är våra företagsanpassade upplevelsepresenter en bra väg att gå för att belöna dem. Dessutom hjälper våra företagsanpassade produkter dig att påminna om företagets budskap till mottagaren. Kontakta oss gärna så berättar vi mer. Du som vill få tag i ett Joycard gör lättast i att beställa ett här på vår hemsida – enkelt, snabbt och bekvämt. Skulle du ha sista-minuten-panik på stan kan du också vara lugn, Joycard finns på Pressbyrån, 7-Eleven samt utvalda ICA och Hemköpbutiker.

Känner du dig sugen på att göra någon riktigt glad med en upplevelsepresent till jul eller nästa födelsedag? Det gör du helt rätt i. Spana in vårt stora utbud av upplevelser så hittar du garanterat något som passar den tilltänkte. Mycket nöje!