har-du-fatt-joycard

Upplevelsepresent med Ferrari

Vi erbjuder presentkort laddade med härliga och hårresande upplevelser.

Gör såhär:

Välj en favoritupplevelse och lägg ditt Joycard i varukorgen.

Ifall det ska vara en present - välj det i kassan och skriv en personlig hälsning om du vill.

Ditt beställda Joycard levereras i snygg förpackning direkt till mottagaren eller till dig själv inom 3 dagar

Populära upplevelser & aktiviteter!

about

Du som vill ge bort en upplevelsepresent med Ferrari har kommit helt rätt – välkommen till Joycard. Vi har ett brett sortiment av flera olika upplevelsepresenter, där en av aktiviteterna är att köra eller åka med i supersportbilen Ferrari, en av världens mest berömda bilar.

Det är en garanterat uppskattad present bland såväl gamla som unga, och kvinnor som män. Att köra eller åka en Ferrari ger ett minne för livet och en oförglömlig kick, vare sig du väler att sitta i passagerarsätet eller bakom ratten. En upplevelsepresent med Ferrari passar alltså lika bra att ge bort både till personer med och utan körkort.

Det här är den ultimata gåvan att ge bort till den fart- och bilintresserade, kanske som en julklapp, födelsedagspresent eller bara för att visa din uppskattning till en särskild person.

Upplevelsepresent – ett minne för livet

Det finns många fördelar med att ge bort en upplevelsepresent när det är dags att köpa någon en gåva. Dels ger det ovärderliga minnen att ta med sig långt efter att aktiviteten är avslutad, och dels kan du vara säker på att mottagaren inte redan har en likadan present sedan tidigare, vilket är lätt hänt med en materiell gåva.

Att ge bort en upplevelsepresent med Ferrari ger mottagaren en upplevelse som han eller hon sent ska glömma, och en unik möjlighet att testa på hur det känns att åka i en av världens snabbaste bilar. Vi har samarbete med flera olika arrangörer, och du kan ta del av aktiviteten på flera olika orter runtom i landet.

Beställa upplevelsepresent med Ferrari

Här på vår hemsida kan du snabbt och enkelt beställa ett Joycard laddat med ett presentkort på snabba bilar. Ditt beställda Joycard levereras i en snygg presentförpackning antingen hem till dig eller direkt till mottagaren. Du kan även lägga till en hälsning för att göra gåvan mer unik och personlig.

Vi arbetar alltid med snabba leveranser och ditt Joycard levereras inom tre dagar. Enklare och belkvämare än så blir det inte. Du hittar även Joycard hos utvalda återförsäljare, bland annat ICA, Hemköp, Pressbyrån och 7-Eleven – perfekt om du är på språng.

Köp Joycard i butik

Du kan även köpa Joycard direkt i din butik.

@Joycard på Facebook