har-du-fatt-joycard

Upplevelsepresent till Flickvän

Vi erbjuder presentkort laddade med härliga upplevelser.

Gör såhär:

Välj en favoritupplevelse och lägg ditt Joycard i varukorgen.

Ifall det ska vara en present - välj det i kassan och skriv en personlig hälsning om du vill.

Ditt beställda Joycard levereras i snygg förpackning direkt till mottagaren eller till dig själv inom 3 dagar

Populära upplevelser & aktiviteter!

about

Vänd dig till oss på Joycard när du vill hitta en bra upplevelsepresent till din flickvän. Vi har ett brett sortiment av olika aktiviteter och upplevelser som passar perfekt att ge bort till din partner, oavsett vad du är ute efter eller vilken smak din flickvän har.

Vi har såväl stillsamma aktiviteter som spa, fika och middagar som mer fartfyllda upplevlelser som snabba bilar, spökvandring eller fotbollsmatcher i vårt utbud. Det kan vara svårt att veta vad man ska ge bort i present till sin flickvän då det finns många tillfällen på året då en gåva är på sin plats – julafton, födelsedagar, årsdagar eller alla hjärtans dag.

En upplevelse är en uppskattad gåva

Det är lätt hänt att fantasin tryter, men en upplevelsepresent är en uppskattad gåva och till skillnad från en fysisk present kan du vara säker på att hon inte redan har en likadan. Dessutom ger en upplevelse ovärderliga och unika minnen att ta med sig för resten av livet, varför en upplevelsepresent är ett säkert kort när det kommer till att ge bort en gåva. Kanske blir det också du som får följa med på upplevelsen?

Fördelen med en upplevelsepresent är framförallt att den ger ett mervärde även efter att aktiviteten är genomförd. Din flickvän får dessutom själv vara med och välja, vilket också är en del av själva upplevelsen. För varje aktivitet har vi ett antal olika arrangörer att välja mellan.

Fördelar med att beställa en upplevelsepresent till din flickvän

Att beställa ett Joycard med en upplevelsepresent till din flickvän är hur enkelt som helst. Titta igenom vårt utbud av aktiviteter här på vår hemsida och välj sedan ut den upplevelse du vill ha till din flickvän. Vi levererar därefter snabbt inom tre dagar direkt dit du vill, antingen till dig eller direkt till mottagaren. Enklare och bekvämare än så blir det inte!

Upplevelsepresenten levereras i en snygg och fin förpackning och givetvis kan du lägga till en personlig hälsning för att göra gåvan ännu mer unik och kärleksfull. Du hittar även Joycard på till exempel ICA, Hemköp, Pressbyrån eller 7-Eleven om du skulle vara på språng.

Köp Joycard i butik

Du kan även köpa Joycard direkt i din butik.

@Joycard på Facebook