Upplevelsepresent i Eskilstuna

Här på Joycard har du fina möjligheter att hitta en bra upplevelsepresent i Eskilstuna. I vårt utbud har vi samlat flera olika aktiviteter i syfte att kunna erbjuda något för alla, oavsett ålder, intressen och om du är man eller kvinna. När du har svårt att komma på vad du ska köpa i present till någon är en upplevelsepresent ett säkert kort som alltid går hem. Det är svårt att köpa fysiska prylar till andra – idag kan vi själva köpa det vi vill ha när vi vill ha det. Då är en upplevelsepresent den perfekta gåvan. Dels kan du lita på att personen inte redan har det du ger bort och dels kommer den garanterat att komma till användning. Mottagaren får både en trevlig dag och ett härligt minne att ta med sig. Kanske ger du personen tillfälle att testa någonting helt nytt, något som han eller hon har funderat på att göra men inte kommit till skott med?

I vårt sortiment erbjuder vi aktiviteter som spa-behandlingar, en dag på racingbanan, middag för två, spökvandring och fika. Alla våra arrangörer är pålitliga och håller hög servicenivå så du kan alltid lita på att den upplevelsepresent du köper håller bra kvalitet.

För att köpa en upplevelsepresent i Eskilstuna kan du snabbt och enkelt beställa ett här på vår hemsida. På språng? Ingen fara. Du kan alltid sista-minuten-handla en upplevelsepresent från Joycard, vi finns nämligen också på Pressbyrån, 7-Eleven och utvalda ICA och Hemköpbutiker.

Populära upplevelser & aktiviteter!

En härlig fikastund för två på utvalda caféer.

Fika för två

Spökvandring i Gamla Stan

Spökvandring

Restaurangbesök för två med smak av världen.

Middag för två

Lyxig middag för två personer på någon av Sveriges bästa restauranger.

Lyxmiddag för två

En månads medlemskap hos Nordic Wellness.

Träna på gym!

Jorden runt för dina smaklökar

Vinprovning

Tag med en kompis på en av AIKs hemmamatcher på Hovet.

Matchbiljetter AIK Hockey

Restaurangbesök för två med smak av världen

Asiatiskt för två