Upplevelsepresent i Lund

Har du hört talas om möjligheten att kunna ge bort en upplevelsepresent i Lund? Det är en utmärkt gåva oavsett person – i vårt utbud erbjuder vi nämligen aktiviteter för såväl gammal som ung, tjej som kille och lugn som aktiv. Oavsett intresse går det alltid att överraska någon med en upplevelsepresent som ofta är mycket mer uppskattad och minnesvärd än en materiell gåva för samma summa. Det är också en bra present om du ska ge bort något till en person du inte känner speciellt väl, för med en upplevelsepresent kan mottagaren själv vara med och välja vilken aktivitet han eller hon vill göra. Smart, va?

Bland de upplevelsepresenter som finns att välja mellan hittar du bland annat skönhetsbehandlingar, en dag på racingbanan, restaurangbesök, fika eller spökvandring. Det fina med en upplevelsepresent är att du ger mottagaren någonting som han eller hon inte redan har och som personen dessutom kommer att ha mycket glädje av, med fina minnen som en bonus. Dessutom kan du vara helt säker på att det blir rätt och kommer till användning eftersom mottagaren kan vara med och välja exakt den aktivitet han eller hon vill göra.

Med våra stora möjligheter att själv köpa det vi vill ha eller behöver när det kommer till fysiska prylar är en upplevelsepresent i Lund en utmärkt idé när fantasin tryter till födelsedagar, jul och andra firanden. Du kan snabbt, enkelt och bekvämt köpa en upplevelsepresent online här på Joycard. Mycket nöje!

Populära upplevelser & aktiviteter!

En härlig fikastund för två på utvalda caféer.

Fika för två

Spökvandring i Gamla Stan

Spökvandring

Restaurangbesök för två med smak av världen.

Middag för två

Lyxig middag för två personer på någon av Sveriges bästa restauranger.

Lyxmiddag för två

En månads medlemskap hos Nordic Wellness.

Träna på gym!

Jorden runt för dina smaklökar

Vinprovning

Tag med en kompis på en av AIKs hemmamatcher på Hovet.

Matchbiljetter AIK Hockey

Restaurangbesök för två med smak av världen

Asiatiskt för två