Upplevelsepresent i Uppsala

Här på Joycard kan du hitta en riktigt bra upplevelsepresent i Uppsala. En upplevelsepresent är en utmärkt gåva att ge bort oavsett om det vankas födelsedag, julafton eller något annat tillfälle som ska firas. Vi har samlat aktiviteter som passar för alla intressen och för alla åldrar – män som kvinnor. En upplevelsepresent är kanon att ge bort när du inte vet riktigt vad personen vill ha, eller om du ska hitta något till någon som redan tycks ha allt. En upplevelsepresent är garanterat unik och bidrar till både en härlig dag och fina minnen att ta med sig.

I vårt utbud hittar du bland annat spa-upplevelser, skönhetsbehandlingar, restaurangbesök, spökvandringar och fotbollsmatcher. Vare sig du vill ha en actionspäckad eller en avkopplande upplevelsepresent i Uppsala kan du välja bland flera olika aktiviteter på Joycard. Alla våra arrangörer är seriösa och håller hög servicenivå så att du alltid kan lita på kvaliteten på den upplevelse du väljer.

Fördelen med en upplevelsepresent är att den alltid är uppskattad och alltid kommer väl till användning, till skillnad från många materiella presenter som tyvärr ofta glöms bort även om mottagaren uppskattar gesten. En upplevelsepresent i Uppsala tillåter dessutom dig att själv vara med och välja exakt vilken aktivitet han eller hon vill ta del av. Det är en del av upplevelsen att få välja!

Det är enkelt att köpa en upplevelsepresent i Uppsala – du beställer snabbt och enkelt hem ett presentkort direkt här på vår hemsida. Mycket nöje!

Populära upplevelser & aktiviteter!

En härlig fikastund för två på utvalda caféer.

Fika för två

Spökvandring i Gamla Stan

Spökvandring

Restaurangbesök för två med smak av världen.

Middag för två

Lyxig middag för två personer på någon av Sveriges bästa restauranger.

Lyxmiddag för två

En månads medlemskap hos Nordic Wellness.

Träna på gym!

Jorden runt för dina smaklökar

Vinprovning

Tag med en kompis på en av AIKs hemmamatcher på Hovet.

Matchbiljetter AIK Hockey

Restaurangbesök för två med smak av världen

Asiatiskt för två